این کالا را با دوستان خود به اشتراک بگذارید!

    https://mehrtan.com/bl/t6snn4

دیدگاهی ثبت نشده است

1403-07-29

نحوه شستشوی لباس های چاپی

نحوه شستشوی لباس های چاپی

لباس چاپی چیست؟

لباس‌ های چاپی، در واقع لباس‌ هایی هستند که در تولید آن‌ ها از پارچه‌ های متفاوتی همچون پارچه‌ های پلی استر و الیاف طبیعی استفاده می‌ شود. رایج‌ ترین و پرکاربرد ترین لباس‌ های چاپی، تیشرت‌ ها و هودی های گوناگونی هستند که بنابر ویژگی‌ های طرح چاپی و همچنین جنس پارچه به‌ کار رفته در لباس، از روش های متفاوتی چون چاپ دیجیتالی مستقیم، سابلیمیشن، حرارتی و غیره استفاده می‌ شود.

نکته

  • یکی از نکات مهم در رابطه با شستن لباس های چاپی که دارای پارچه های الیاف طبیعی و پلی استر هستند، پشت و رو کردن آن ها در زمان شستشو با دست و یا لباسشویی است. زیرا در صورت عدم پشت و رو نمودن لباس، طرح های چاپ شده بر روی پارچه در اثر اصطکاک در هنگام شستشو آسیب دیده و ممکن است دچار ترک خوردگی شوند. بنابراین سعی کنید جهت شستشو لباس های چاپی به ویژه پارچه الیاف طبیعی با دست، از چنگ زدن لباس خودداری کرده و با ملایمت آن ها را شسته و در زمان شستشو با ماشین لباسشویی نیز، از دور ملایم در برنامه شستشو استفاده نمایید.
  • در هنگام شستشوی لباس های چاپی از آب در دمای متعادل یا سرد استفاده کنید. آب سرد در زمان شستشو سبب حفظ کیفیت طرح چاپی بر روی پارچه شده، رنگ طرح را ثابت نگه داشته و همچنین ماندگاری آن را افزایش می دهد.
  • یکی دیگر از نکات مهم در شستشوی لباس های چاپی ( الیاف طبیعی_ پلی استر)، استفاده از شوینده های مخصوص لباس های چاپی است. این دسته از شوینده ها فاقد هر گونه سفید کننده و یا آنزیم هستند و به همین دلیل نیز هیچ گونه آسیبی به بافت پارچه به ویژه طرح های چاپ شده وارد نمی کنند. استفاده این دسته از شوینده ها سبب پایداری و حفظ کیفیت طرح چاپی شده در زمان شستشو خواهد شد

 

نحوه صحیح شستشوی لباس چاپی با دست

ابتدا باید مقداری آب گرم که درجه حرارت آن کمتر از 40 درجه است، را با پودر لباسشویی دستی درون تشت ترکیب کنیم. در مرحله بعد به آرامی و بدون چنگ زدن لباس را درون تشت بشویید و بعد از اتمام شستشو با آب سرد لباس را آبکشی کنید. توجه داشته باشید که برای خشک کردن لباس به هیچ عنوان از خشک کن استفاده نکنید، چون این کار باعث ضعیف شدن و گاهاً جمع شدن جنس پارچه می شود و در بعضی موارد ممکن است لباس های سفید شما را زرد کند.

نکته آخری که در این نوع شستشو باید برای شما مطرح کنم این است که لباس را زیاد در معرض نور خورشید قرار ندهید زیرا اگر لباس های چاپی مدت زمان زیادی در معرض نور خورشید باشند، جنس بافت آن آسیب می بیند و لیبل های چاپ شده بر لباس به دلیل پلاستیکی بودنش جمع شده و از بین می رود.

نحوه صحیح شستشوی لباس چاپی با ماشین لباسشویی

در صورتی که قصد دارید لباس های چاپی خود را به کمک ماشین لباسشویی بشویید، در اولین قدم باید بدانید که این نوع لباس ها را به صورت پشت و رو داخل ماشین بگذارید. به عنوان مثال لباس هایی با نوع چاپ پفکی را اگر پشت و رو داخل ماشین نیاندازید چاپ آن به راحتی تکه تکه شده و نمای لباس را خراب می کند. مورد دیگری که حتما خودتان می دانید این است که هرگز لباس های رنگی، تیره و روشن را به صورت همزمان داخل ماشین نزارید.

برای شستن لباس های چاپی، از پودر های دارای آنزیم استفاده نکنید و مقدار کمی پودر در داخل ماشین بریزید. آخرین موردی که نیاز است بدانید درجه حرارت است. درجه حرارت آب برای شستن لباس های چاپی باید حدود 30 درجه باشد تا باعث آسیب زدن به لباس ها نشود. بعد از پایان شستشو آن ها را به سرعت آویزان کنید تا خشک شود.

نحوه اتو کردن لباس چاپی

اتو کردن گاهی اوقات برای صاف کردن چروک‌ها و مرتب کردن لباس‌ها ضروری است. با این حال، اتو کردن لباس‌های چاپ شده نیازمند احتیاط و توجه بیشتری است تا از آسیب دیدن چاپ لباس جلوگیری شود. در اینجا چند نکته برای اتو کردن صحیح لباس‌های چاپ شده ارائه می‌کنیم:

  • درجه حرارت اتو را روی کم تنظیم کنید: اولین قدم، تنظیم درجه حرارت اتو روی کمترین حد مجاز است. به یاد داشته باشید که چاپ‌ها به حرارت حساس هستند و حرارت بالا می‌تواند باعث ذوب شدن، تغییر رنگ یا پوسته پوسته شدن آنها شود.
  • لباس را پشت و رو کنید: قبل از اتو کردن، لباس را پشت و رو کنید تا چاپ مستقیماً با سطح داغ اتو تماس پیدا نکند. این کار به محافظت از چاپ و جلوگیری از آسیب دیدن آن کمک می‌کند.
  • از پارچه محافظ استفاده کنید: یک لایه پارچه نخی یا حوله نازک بین اتو و چاپ قرار دهید. این لایه محافظ، مانع از تماس مستقیم اتو با چاپ و لباس می‌شود و از آسیب دیدن آنها جلوگیری می‌کند.
  • به سرعت اتو کنید: اتو را به سرعت و با حرکات ملایم روی لباس حرکت دهید. از اتو کردن طولانی مدت در یک نقطه خاص خودداری کنید، زیرا این کار می‌تواند باعث ایجاد لکه یا آسیب به چاپ شود.
  • از اتو کردن مستقیم روی چاپ خودداری کنید: به طور کلی، اتو کردن مستقیم روی چاپ ایده خوبی نیست. اگر چاپ نیاز به اتو دارد، این کار را با احتیاط انجام دهید.

نکات تکمیلی برای نگهداری از لباس‌های چاپی

  • لباس‌های چاپ شده را در جایی خنک و خشک نگهداری کنید.
  • از قرار دادن لباس‌های چاپ شده در معرض نور مستقیم خورشید برای مدت طولانی خودداری کنید.
  • لباس‌های چاپ شده را با لباس‌های دیگر در کمد به طور فشرده آویزان نکنید.
  • برای لکه‌بری، از لکه‌برهای ملایم مخصوص لباس‌های رنگی استفاده کنید

 

مطالب بیشتر

نظری برای این محصول ثبت نشده !

شما اولین نفری باشید که نظر ارسال میکند

ثبت نظر